Stefan Dodić (MN Press)
Stefan Dodić (MN Press)

Stefan Dodić pojačava Vive Kjelce

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.11.21. | 13:50

Jedan od najperspektivnijih srpski rukometaša od naredne sezone igraće u Poljskoj

Najmlađi strelac u istoriji rukometne reprezentacije naše zemlje. Najmlađi igrač koji je uspeo da postigne gol na jednom susretu Lige šampiona. Drugi najmlađi debitant u nacionalnom timu u istoriji srpskog rukometa. Najmlađi igrač koji je debitovao u SEHA ligi... Sve ovo stoji u biografiji 18-ogodišnjeg Stefana Dodića, jednog od najvećih bisera našeg rukometa.

Njegove partije su odavno zapale za oko kako selektoru Toniju Đeroni kod koga je debitovao u januaru ove godine, tako i velikim evropskim klubovima. Danas je i zvanično objavljeno, nešto što je još ranije dogovoreno, a to je Dodićev transfer u poljski Vive Kjelce. Talentovani bek iz Vranja će se tom klubu pridružiti na startu sezone 2022-2023, a obavezao se na četvorogodišnju saradnju.

Izabrane vesti

Tokom ove takmičarske godine mladi reprezentativac Srbije brani boje Ohrida, a prethodno je igrao za Metalurg, u koji je stigao sa samo 13 godina.

Poljski klub trenutno u Ligi šampiona zauzima vodeću poziciju u grupi B sa pet poraza i jednim porazom, ispred Barselone, Vesprema, PSŽ-a, Porta, Dinama...



tagovi

Stefan DodićRK Kjelce

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara